Когато ни останат банани и вече започват да потъмняват, можем да ги използваме, като направим един кейк със тях, който е много лесен и много вкусен. Ето и нужните продукти:
Банани - 3бр.
Яйца - 2бр.
Захар - 1ч.ч.
Олио от гроздови семена 1/2ч.ч.
Брашно - 1ч.ч.
Канела - 2ч.л.
Сода бикарбонат - 1ч.л.
Бакплувер - 1ч.л.
Стафиди - 50гр.
Бананите се намачкват и добавяме към предварително разбитите яйца, захарта,олиото,смлените орехи и канелата,брашното и набухвателите слагаме накрая. Печем около 40мин. На 170С. Поръсваме с пудра захар и сервираме.
Няма коментари:
Публикуване на коментар