Страници
четвъртък, 2 януари 2014 г.
Шоколад
Когато шоколадът на Антъни Бурдейн, наречен Good & Evil през 2012 г. дебютира с цена, наброяваща повече от 100 долара за килограм, хората остават искрено изненадани, но към настоящият момент, шоколадът Amedei Porcelana вече се продава за повече от 160 долара за килограм. Сесилия Тесиери - една от малкото жени шоколатиери - произвежда едни от най-скъпите шоколади в света. Тесиери също прави внушителна поредица от шоколадови бонбони и шоколадови бонбони с пълнеж, които я вдъхновяват на първо време да развие бизнеса си и да произведе отлични шоколади, като черният шоколад Cru Madagascar (70 %) или Chuao Bar (70 %). Но нейните произведения не са за ограничен бюджет!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар