Страници

вторник, 18 февруари 2014 г.

Линзер кейк с горски плодове

Линзера е класически десерт малко пренебрегван по някога, но според мен напълно не заслужено. Ако го опитате много ще ви хареса. Ето и нужните продукти:

Брашно - 250гр.
Бадемово брашно - 125гр.
Краве масло - 150гр.
Яйца- 2бр.
Захар - 175гр.
Канела, щипка сол, ванилия
Ром - 1с.л.
Бакплувер - 25гр.
Печем във форма на 180С за 30-35мин.
Като се охлади намазваме с конфитюр от горски плодове и вадим от формата.Можем да декорираме с пресни ягоди. Чудесен десерт и много подходящ, за следобеден " Тий тайм"

Няма коментари:

Публикуване на коментар